Spaghetti met knoflook en olijfolie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti beetgaar in een grote pan met gezouten water.
  • 2 Pel de knoflookteentjes, snij ze in dunne plakjes. Spoel het basilicum en schud droog. Pluk de blaadjes van de stengels, hou er enkele apart voor de afwerking, hak de rest fijn. Spoel de chilipepertjes en snij ze in ringen. Meng de olijfolie met chilipeper, knoflook en basilicum, kruid met peper.
  • 3 Giet de spaghetti af en hussel hem door de olijfolie. Verdeel de pasta over warme diepe borden. Werk af met parmezaan en basilicumblaadjes. Serveer meteen.

Spaghetti met knoflook en olijfolie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept