Kabeljauwhaasje in Thaise marinade

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de Thaise marinade: mix in de keukenmachine het sap en de geraspte schil van de limoen, de vissaus, de sojasaus, de rijstazijn, de sesamolie, het citroengras, de Thaise chilipeper, de knoflook, de koriander en de kaffirblaadjes.
  • 2 Bestrijk de vis met de marinade. Zet de vis 30 minuten koel. Bewaar de rest van de marinade.
  • 3 Zorg dat de grill of barbecue goed warm is. Knip 4 vellen aluminiumfolie van 30 x 30 cm. Leg op elk stuk folie een stuk vis met wat kerstomaatjes. Besprenkel met de resterende marinade. Bestrooi met peper en zout. Sluit de papillotten en laat 15 minuten op de grill of barbecue garen.
  • 4 Open de papillotten en legl ze op de borden. Garneer met versgehakte koriander. Heerlijk met rijstnoedels.

Kabeljauwhaasje in Thaise marinade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde garnalen met pandanrijst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde eendenborst met sinaasappel en citroen
15 min
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept