Lendebiefstuk in Griekse marinade

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de Griekse marinade: meng in een kom de wijnazijn met het sap en de geraspte schil van de citroen, peper, zout en 4 el olijfolie. Doe er de munt, de sjalot, de rozemarijn, de oregano en het basilicum bij. Vul een afsluitbare diepvrieszak met de marinade en het vlees. Leg 1 uur koel weg.
  • 2 Verwarm een grill of een barbecue. Dep het vlees droog met keukenpapier. Bestrijk het met 1 el olijfolie. Gril 2 minuten aan elke kant. Rol het vlees in aluminiumfolie. Laat 10 minuten rusten.
  • 3 Snij het vlees in niet te dunne plakken. Bestrooi met peper en zout. Verdeel het vlees over de borden. Heerlijk met een salade van jonge slablaadjes, tomaat, komkommer, rode ui en olijven met een vinaigrette van rodewijnazijn en olijfolie met oregano.

Lendebiefstuk in Griekse marinade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde garnalen met pandanrijst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde eendenborst met sinaasappel en citroen
15 min
Bekijk recept

Stoofpot Van Lendebiefstuk En Champignons
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lendebiefstuk à la Niçoise
0 min
Bekijk recept
Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept