Zoek
Krabbenpootjes met tomatendip
4
30 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg krabbenpootjes (voorgekookt)
5 tomaten
1 el tomatenpuree
1 sjalot
2 teentjes knoflook
50 ml groentebouillon
50 ml rode wijn
1 citroen (in partjes)
handvol peterselie
2 el zonnebloemolie
suiker
uit de molen peper
zout
Bereiding
1
Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook.
2
Fruit de sjalot en knoflook in de zonnebloemolie. Roer er de tomaatblokjes en tomatenpuree door. Laat even sudderen.
3
Blus met de wijn en de bouillon, laat 10 minuten koken. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje suiker.
4
Leg de krabbenpootjes in een aluminium schaaltje op de grill en laat ze goed warm worden. Serveer ze met de tomatendip en partjes citroen.
Krabbenpootjes met tomatendip is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Vega-quesadilla
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatendip
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Driekleurenbloemkool
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde worstjes met tomatendip
15 min
Snack
Bekijk recept