Krabbenpootjes met tomatendip

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook.
  • 2 Fruit de sjalot en knoflook in de zonnebloemolie. Roer er de tomaatblokjes en tomatenpuree door. Laat even sudderen.
  • 3 Blus met de wijn en de bouillon, laat 10 minuten koken. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje suiker.
  • 4 Leg de krabbenpootjes in een aluminium schaaltje op de grill en laat ze goed warm worden. Serveer ze met de tomatendip en partjes citroen.

Krabbenpootjes met tomatendip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatendip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Driekleurenbloemkool
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde worstjes met tomatendip
15 min Snack
Bekijk recept