Confituur van banaan en mandarijn

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mandarijnen tot op het vruchtvlees. Snij het vruchtvlees tussen de vliesjes uit. Pel de bananen en snij in plakjes.
  • 2 Breng de mandarijntjes met de geleisuiker aan de kook en laat 3 minuten borrelend doorkoken. Voeg er de banaan aan toe en laat nog 1 minuutje doorkoken.
  • 3 Schenk in bokaaltjes en dek meteen af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces te stoppen.

Confituur van banaan en mandarijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gevogeltebouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijnensmoothie met gembersiroop
- 10 min-
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept