Marmelade van limoen met rum en rozijnen

4
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de rozijnen 12 uur weken in de rum.
  • 2 Boen de limoenen grondig schoon. Snij ze in partjes en verwijder eventuele pitjes.
  • 3 Meng de limoenpartjes met de geleisuiker en de steranijs. Laat 3 uur marineren in de koelkast.
  • 4 Breng het mengsel aan de kook en laat 4 minuten borrelend doorkoken. Doe er de geweekte rozijnen en de rum bij. Laat nog 1 minuut borrelend doorkoken.
  • 5 Verdeel de marmelade over de bokaaltjes en dek meteen af.

Marmelade van limoen met rum en rozijnen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde primo appelen in de oven
1 min Nagerecht
Bekijk recept