Confituur van peer en veenbessen

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de veenbessen. Boen de peren goed schoon, snij ze in blokjes.
  • 2 Doe de peren, bessen en geleisuiker in een pan en breng aan de kook. Laat 4 minuten borrelend doorkoken.
  • 3 Schenk de confituur in bokaaltjes en dek meteen af. Laat afkoelen.

Confituur van peer en veenbessen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept