Zoek
Confituur van peer en veenbessen
4
30 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g veenbessen
3 peren
1 kg geleisuiker
Bereiding
1
Spoel de veenbessen. Boen de peren goed schoon, snij ze in blokjes.
2
Doe de peren, bessen en geleisuiker in een pan en breng aan de kook. Laat 4 minuten borrelend doorkoken.
3
Schenk de confituur in bokaaltjes en dek meteen af. Laat afkoelen.
Confituur van peer en veenbessen is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelschuim, tutti frutti
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept