Confituur van rode bessen en sinaasappel

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliesjes uit (vang ook het uitlopende sap op). Spoel de bessen en rist ze af.
  • 2 Breng de partjes sinaasappel samen met het sap en de geleisuiker aan de kook. Laat 3 minuten borrelend doorkoken.
  • 3 Voeg de rode bessen toe. Breng opnieuw aan de kook en laat 3 minuten borrelen.
  • 4 Schenk de confituur in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces te stoppen.

Confituur van rode bessen en sinaasappel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept