Confituur van appel en meloen

4
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de rozijnen 1 uur weken in water.
  • 2 Schil de appelen en snij ze in stukjes. Halveer de meloen en lepel het vruchtvlees in een kookpan. Doe er het sinaasappelsap, de appel, de rozijnen en de geleisuiker bij.
  • 3 Breng het mengsel aan de kook en laat 4 minuten borrelen. Schenk in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen.

Confituur van appel en meloen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept