Marmelade van ananas en bloedsinaasappel

4
120 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel 2 sinaasappelen grondig. Schil eentje ervan flinterdun en snij de schil in heel fijne reepjes. Snij de tweede ongeschild in plakken. Pers alle sinaasappelen uit, ook de sinaasappel zonder schil.
  • 2 Schil de ananas en verwijder de harde kern. Snij het vruchtvlees in blokjes.
  • 3 Doe het sap in een pan, samen met de plakken sinaasappel, de schilletjes, de ananas en de geleisuiker. Laat 3 uur trekken in de koelkast.
  • 4 Breng het mengsel aan de kook en laat 3 minuten borrelen. Schenk in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces te stoppen.

Marmelade van ananas en bloedsinaasappel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Sorbetijs van bloedsinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse vanillekwarktaart met bloedsinaasappel
165 min-
Bekijk recept
Bloedsinaasappel-taart
Bekijk recept
Kikkererwtenschotel met pijlinktvis, tomaat & basilicum
Bekijk recept

Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde primo appelen in de oven
1 min Nagerecht
Bekijk recept