Pasta met bloemkool en ansjovis

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar.
  • 2 Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in licht gezouten water. Giet af, en bewaar 100 ml van het kookvocht.
  • 3 Fruit de knoflook, ansjovis en chilivlokken in olijfolie tot de ansjovis bijna gesmolten is.
  • 4 Doe er de bloemkool en het kookvocht bij en laat nog even sudderen. Meng dan met de pasta.
  • 5 Meng het broodkruim met de tijm en citroenrasp. Bestrooi de pasta royaal met het broodmengsel en serveer.

Pasta met bloemkool en ansjovis is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept