Aardappelsalade met spek en kruidengremolata

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van 2 cm. Kook ze beetgaar en laat afkoelen. Kook de boontjes beetgaar, spoel onder ijskoud water en laat afkoelen.
  • 2 Spoel de sla en scheur in stukken. Spoel de kerstomaatjes en halveer ze.
  • 3 Meng de ingrediënten voor de gremolata: de dragon, peterselie, bieslook, citroenschil en broodkruim. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Schep de aardappelblokjes eerst door het eiwit en wentel ze daarna door de kruidengremolata.
  • 5 Bak de spekblokjes knapperig en laat ze wat uitlekken op keukenpapier. Bak daarna in dezelfde pan de aardappelblokjes.
  • 6 Meng de sla met de boontjes, de kerstomaten, de aardappelblokjes en de spekjes. Bestrooi de salade met blaadjes basilicum.

Aardappelsalade met spek en kruidengremolata is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept