Frambozen-yoghurt-ijs op een stokje

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de frambozen en haal de slechte eruit. Pureer de helft van de frambozen heel fijn met 1 eetlepel poedersuiker. Klop het ei met de rest van de poedersuiker op tot een dikke witte crème en roer de yoghurt erdoor.
  • 2 Neem 1/4 van het yoghurtmengsel en roer er 1/3 van de frambozenpuree door. Meng de rest van het yoghurtmengsel met de niet-gepureerde frambozen.
  • 3 Giet eerst een laagje yoghurt met frambozen in de ijsvormpjes. Zet ze 1 uur in de diepvries. Haal ze eruit en giet in elk vormpje een laagje frambozenpuree. Giet als laatste een laagje yoghurt-frambozenpuree in de vormpjes. Steek in elk vormpje een houten stokje en zet minstens 3 uur in de diepvries.

Frambozen-yoghurt-ijs op een stokje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Îles flottantes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept