Zoek
Risoni met artisjok en chorizo
4
25 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g risoni
200 g chorizo (milde)
250 g haloumi (in dikke plakken)
artisjokharten (blik of bokaaltje)
6 blaadjes basilicum
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel meteen met koud water. Laat goed uitlekken.
2
Snij de chorizo in plakjes. Snij de artisjokken doormidden. Snipper het basilicum.
3
Laat een grillpan goed heet worden. Snij de halloumi in plakjes en gril ze aan beide kanten goudbruin. Snij in hapklare stukken.
4
Meng de pasta met de halloumi, chorizo, artisjokken en het basilicum. Bedruppel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Risoni met artisjok en chorizo is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risoni, gekaramelliseerde ui en gorgonzola
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse risonisalade
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Egypte: Stoofpot Met Vogeltongetjes
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade zoetzuur
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept