Zoek
Spaghetti met tomaat en scampi
4
20 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 scampi's
200 g tomatenblokjes (blik)
125 g spaghetti
teentje knoflook (gesnipperd)
1 ui (gesnipperd)
1 chilipeper (zonder zaadjes en in fijne ringetjes)
1 blaadje laurier
handvol peterselie (gehakt)
3 takjes tijm
oregano (gehakt)
olijfolie
Bereiding
1
Stoof de ui en de knoflook aan in een lepel hete olijfolie. Voeg het chilipepertje toe en laat even meestoven.
2
Blus met de tomaatblokjes en laat even pruttelen.
3
Voeg het laurierblad en de tijm toe en laat zachtjes koken. Verwijder de smaakmakers. Bak de scampi in olie en doe ze in de saus.
4
Kook de pasta al dente. Giet af, laat uitlekken en roer de saus erdoor. Kruid met peper en zout en oregano.
Spaghetti met tomaat en scampi is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept