Pizza met tomaat, rucola en pijnboompitten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 240°C, met 2 bakplaten erin.
  • 2 Spoel de tomaten en snij ze in heel dunne plakjes. Spoel en droog de rucola.
  • 3 Rol de vellen pizzadeeg open en leg ze op bakpapier. Beleg ze dakpansgewijs met plakjes tomaat. Kruid met peper en zout. Bestrooi met de oregano en pijnboompitten. Bedruppel alles met de pikante olijfolie.
  • 4 Schuif de pizza’s met het bakpapier op de hete bakplaten en zet ze 15 minuten in de oven. Beleg elke pizza voor het serveren nog met een handje rucola.

Pizza met tomaat, rucola en pijnboompitten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept