Tomaat gevuld met tonijnsalade

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de tomaten, snij het kapje eraf en hol ze voorzichtig uit. Bestrooi de binnenkant met zout en laat ze ondersteboven uitlekken.
  • 2 Spoel de paprika’s en verwijder de zaadjes. Snij de paprika’s in kleine blokjes, de lenteuitjes in ringetjes. Hak het basilicum fijn.
  • 3 Laat de tonijn en de bonen uitlekken in een zeef. Meng ze dan met de lente-ui, paprika, olijfolie, balsamico en het basilicum. Breng alles op smaak met peper en zout.
  • 4 Vul de tomaten met de tonijnsalade en serveer.

Tomaat gevuld met tonijnsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept