Kuipjes met aardappel en geitenkaas

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Kook de aardappelen beetgaar in de schil. Snipper de bieslook.
  • 2 Giet de aardappelen af. Laat ze uitlekken. Halveer ze in de lengte. Haal er het vruchtvlees uit. Mix het in een blender tot een gladde puree, samen met de geitenkaas en de slagroom. Breng op smaak met zout. Meng er als laatste de bieslook door. Hou nog wat sprietjes over voor de afwerking.
  • 3 Schik de aardappelhelften op een schotel. Doe de puree in een spuitzak met gekartelde spuitmond. Vul de kuipjes. Werk af met bieslook, peper en zout.

Kuipjes met aardappel en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozenhapjes met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kuipjes van Romeinse sla met rivierkreeftjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse tortillapunten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood hapje met spek en tomaat
50 min
Bekijk recept