Zoek
Toast met aardappel en reblochon
4
45 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 aardappelen (middelgroot)
4 sneetjes boerenbrood
250 g spekblokjes
2 takjes peterselie (fijngehakt)
uit de molen peper
zout
300 g reblochonkaas (in plakjes)
Bereiding
1
Gratineer de boterhammetjes 5 minuten.
Toast met aardappel en reblochon is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met artisjok en reblochonkaas
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Fijne taart met appelen en Reblochon
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min
Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept