Millefeuille met kaas en spek

4
60 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Schil en spoel de aardappelen. Dep ze droog en snij elke aardappel in 6 dikke schijfjes. Smelt de boter in een bakpan. Bak de schijfjes gaar en goudbruin. Draai ze regelmatig om. Zet de grill aan. Bedek een bakplaat met bakpapier. Halveer het spek. Snij de geitenkaas in plakjes van 4 mm.
  • 2 Leg 4 aardappelschijfjes op de plaat. Garneer met een plakje kaas. Leg daarop een sneetje spek. Monteer verder en eindig met een plakje aardappel en kaas. Werk af met fleur de sel en een flinke draai van de pepermolen.
  • 3 Gratineer de millefeuilles 2 à 3 minuten. Schik ze op de borden. Werk af met een takje tijm.

Millefeuille met kaas en spek is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille chocolade-framboos
Nagerecht
Bekijk recept