Pasta primavera met scampi's

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de steeltjes van de spinazie. Verdeel de broccoli in roosjes, blancheer ze 3 minuten in gezouten water en laat uitlekken.
  • 2 Kook de tagliatelle beetgaar.
  • 3 Snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze in 2 el olijfolie. Blus met de wijn. Roer er de mascarpone door. Kruid met peper en zout. Meng met de tagliatelle.
  • 4 Bak de scampi’s, kerstomaatjes en de spinazie in olijfolie. Doe er de broccoli bij. Kruid met veel peper en een beetje zout.
  • 5 Verdeel de tagliatelle over de borden. Leg er de scampi’s en lentegroenten bij. Serveer meteen.

Pasta primavera met scampi's is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept