Gemarineerde varkensreepjes met noedels

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in reepjes.
  • 2 Pel de knoflook, schil de gember en hak ze fijn. Meng met de honing en 3 à 4 el sojasaus. Laat het vlees hierin 2 uur marineren in de koelkast.
  • 3 Schil de wortelen. Spoel de peultjes en snij ze eventueel schuin doormidden. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Snij de lente-uitjes in schuine ringetjes. Kook de noedels beetgaar en laat uitlekken.
  • 4 Haal de varkensreepjes uit de marinade en laat uitlekken. Verhit de olie in een wok en bak ze goudbruin. Schep uit de wok en zet even opzij.
  • 5 Roerbak de worteltjes en peultjes 3 minuten. Doe het vlees er weer bij, samen met de spinazie en de lenteuitjes. Roerbak nog 1 à 2 minuten. Roer er dan de noedels door. Breng op smaak met sojasaus en peper.

Gemarineerde varkensreepjes met noedels is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept