Cannoli met frambozen

12
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de boter romig met 50g suiker. Voeg de wijn, 1 ei en de bloem toe en kneed tot een soepel deeg. Wikkel het deeg in vershoudfolie en laat minstens 1 uur rusten in de koelkast.
  • 2 Klop het 2de ei los.
  • 3 Roer voor de vulling de ricotta glad met hetoranjebloesemwater, 80g suiker en de vanillesuiker.Klop de room stijf en spatel hem metde frambozen door de ricottacrème. Schephet mengsel in een spuitzak met bredespuitmond en vul er de cannoli mee. Werkaf met poedersuiker en serveer.

Cannoli met frambozen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Cannoli met citrus-vanillesalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli, Snelle Versie
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept