Kalfsvlees met citroensaus

6
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen kook ze gaar in licht gezouten water. Giet ze af, laat uitdampen en afkoelen. Pluk de naaldjes van de rozemarijn. Verwarm de olie in een pan en voeg de rozemarijnnaaldjes toe. Laat afkoelen. Verwarm de olie nog een keer en laat opnieuw afkoelen. Laat de rozemarijn trekken in de olie. Halveer de kalfslapjes en klop ze lichtjes plat met een vleeshamer. Spoel en droog het basilicum en de rucola. Boen de citroen schoon onder warm water en snij hem in partjes. Snij de aardappelen in plakken.

Kalfsvlees met citroensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept