Spaghetti bolognese met kippenlever

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en de teentjes knoflook, snipper ze fijn. Spoel het chilipepertje, halveer, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snipper het pepertje fijn. Spoel de selder en snij ’m in kleine blokjes. Snij de pancetta in reepjes.
  • 2 Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de twee soorten gehakt toe en bak rul. Breng op smaak met het gesnipperde pepertje en de piment d’espelette. Kruid de kippenlevers met peper en zout. Verhit olie in een pan en bak ze goudbruin. Voeg ze toe aan het gehakt.
  • 3 Voeg de selder toe en schep goed om. Blus met de rode wijn en laat de alcohol verdampen.
  • 4 Doe de tomatenpassata en 1 el tomatenconcentraat bij het gehakt en schep goed om. Breng op smaak met oregano en laat de saus ten minste 1 uur pruttelen.
  • 5 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water. Giet af. Serveer de pasta met de saus, fijngesnipperd basilicum en geraspte parmezaan.

Spaghetti bolognese met kippenlever is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Rondjes krokant brood met terrine van kippenlever met porto
Voorgerecht
Bekijk recept
Mousse van kippenlever
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toostje met kippenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept