Stoofpotje van lam met raapjes en citroen

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Snij het vlees in niet te grote blokjes.
  • 2 Bak het vlees aan alle kanten goudbruin in een mengsel van boter en olie en kruid met peper en zout. Haal het uit de pan.
  • 3 Bak de ui- en knoflooksnippers in hetzelfde vet, zonder ze te laten kleuren. Doe het vlees weer in de pan en overgiet met de wijn en het citroensap. Voeg er water aan toe tot het vlees net onderstaat. Voeg er het kruidentuiltje aan toe en breng op smaak met peper en zout. Breng aan de kook. Laat 1 uurtje zachtjes sudderen.
  • 4 Schil de aardappelen en de rapen en snij ze in stukken. Doe ze bij het vlees in de pan en laat nog 20 minuten sudderen.
  • 5 Garneer het stoofpotje met bladpeterselie en geraspte citroenschil.

Stoofpotje van lam met raapjes en citroen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept