Tagliatelle met waterkers en walnotenpesto

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle in ruim kokend water volgens de instructies op de verpakking.
  • 2 Hou wat grof gehakte walnoten apart om te garneren. Doe de rest in een kom, samen met de fijngehakte waterkers, knoflook, pindanoten, parmezaan en mayonaise. Mix met de handmixer tot een smeuïge massa. Breng de pesto op smaak naar wens.
  • 3 Giet de pasta af en laat uitlekken. Roer er de pesto door. Garneer de pasta met walnoten en wat waterkersblaadjes.

Tagliatelle met waterkers en walnotenpesto is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Focacciasandwich met rucola en abdijkaas
15 min
Bekijk recept
Gegratineerde kalfsentrecotes met verse vijgen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept