Zoek
Saltimbocca van zeeduivel
6
15 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g zeeduivelfilet (in 18 gelijke stukjes)
18 plakjes parmaham
1 bosje salie
fleur de sel
peper
olijfolie
Bereiding
1
Leg de stukken zeeduivel op een schoon werkvlak en kruid ze met peper en zout.
2
Wikkel elk stukje vis in een plakje ham, leg er een salieblaadje op en bind vast met keukentouw.
3
Prik drie vis-hampakketjes op een metalen spies. Strooi er wat fleur de sel en peper over en besprenkel ze met olijfolie.
4
Bak ze een paar minuten aan elke kant in een hete grillpan. Serveer met de gevulde tomaatjes.
Saltimbocca van zeeduivel is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Visblokjes met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept