1 Wikkel de runderfilet in vershoudfolie en leg hem 30 minuten in de diepvries. Haal uit de folie en snij het vlees in dunne plakjes.
2 Snij de kaas in blokjes van 3 cm dik. Wikkel telkens een blokje kaas in een plakje rundvlees. Kruid lichtjes met peper en zout.
3 Smelt de boter in een pannetje. Strijk er de vellen filodeeg mee in en snij ze met een schaar in driehoeken van 10 cm.
4 Verwarm de ovengrill voor. Leg de kaaspakketjes en de filodriehoekjes naast elkaar op een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet ongeveer 5 minuten in de oven, tot het deeg mooi goudgeel en de kaas gesmolten is.
5 Spoel ondertussen de rucola en schud droog. Bouw torentjes van pakketjes kaas, filodeeg en rucola. Werk af met een straaltje olijfolie. Serveer warm.
Kaashapjes met rundvlees is een recept van Libelle Lekker