Hapjesbord

4
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de bieslook voor de blini’s. Snij de gerookte zalm in stukjes. Klop de room stijf. Verdeel de blini’s over vier grote borden. Schep op elke blini een toefje slagroom en leg er wat zalm op. Werk af met peper van de molen en bieslooksnippers.
  • 2 Spoel de peultjes en stoom of kook ze beetgaar.
  • 3 Snij de gerookte paling in lange reepjes. Snij het stokbrood schuin in sneetjes en rooster deze kort onder de grill of in de broodrooster.
  • 4 Spoel en droog de kerstomaatjes. Pluk de blaadjes van het basilicum. Laat de bolletjes mozzarella uitlekken.
  • 5 Wikkel de zalm in een peultje en steek vast met een cocktailprikker. Werk af met gehakte dille. Verdeel de spiesjes over de borden.
  • 6 Beleg de toastjes met stukjes paling en werk af met een plukje kervel. Bedruppel met limoensap en olijfolie. Verdeel de toastjes over de borden.

Hapjesbord is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Cappuccino van grijze garnalen en hapjesassortiment
20 min Snack
Bekijk recept
Hapjesbord met praline moscovite en tompoes van aardappel
60 min Voorgerecht
Bekijk recept

Cappuccino van grijze garnalen en hapjesassortiment
20 min Snack
Bekijk recept
Hapjesbord met praline moscovite en tompoes van aardappel
60 min Voorgerecht
Bekijk recept