Rijstpudding met kaneel

4
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de rijst en kook hem 5 minuten inwater. Giet af en laat uitlekken.
  • 2 Snij het vanillestokje open.
  • 3 Breng de melk aan de kook met het vanillestokje en het kaneelstokje.Voeg de rijst toe, draai het vuur lager enlaat op een heel zacht vuurtje 30 tot 40minuten garen (tot de rijst alle melk heeftopgenomen, maar nog smeuïg is). Roer afen toe even om met een houten lepel.
  • 4 Roer de suiker door de rijstpap en kooknog 3 minuten door. Verwijder het vanilleenhet kaneelstokje. Verdeel de rijst overbordjes of kommetjes en bestrooi metkaneelpoeder. Serveer koud of lauw.

Rijstpudding met kaneel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpudding
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-pap
90 min- Nagerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept