Mango-banaancrumble

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C.
  • 2 Hak de gekonfijte gember fijn.
  • 3 Schil de mango’s en snij het vruchtvlees indobbelstenen.
  • 4 Pel de bananen en snij ze in plakjes.
  • 5 Pers de citroen.
  • 6 Beboter de ovenschaaltjes.
  • 7 Snij 100 g boter in blokjes.
  • 8 Doe de mango's en bananen in een kom. Bestrooi met 1 el bruine suiker en 1 el gemalen kokos. Besprenkel met citroensap. Voeg de gekonfijte gember toe en meng goed. Verdeel het fruitmengsel over de beboterde ovenschaaltjes. Druk lichtjes aan.
  • 9 Meng de bloem met 60 g kokos, 90 g bruine suiker en het gemberpoeder. Voeg de boterblokjes, de muesli en de chocolade toe. Kneed met de vingers tot een klonterige massa. Verdeel de crumble over het fruit en zet 30 minuten in de oven. Serveer warm.

Mango-banaancrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appel- banaancrumble
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-banaancrumble
20 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept