Zeeduivelspiesjes met mangosalsa

6
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de mango met de paprika, tomaat, ui, chili, gember, groene kruiden, 1 el wijnazijn en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Dek af en laat een halfuurtje marineren in de koelkast.
  • 2 Spoel de zeeduivel en dep ‘m droog met keukenpapier. Snij de vis in blokjes van ± 2 cm. Kruid ze met peper en zout. Wentel ze door de sesamzaadjes.
  • 3 Bak de visblokjes rondom goudbruin in wat olijfolie en steek ze per twee aan prikkers.
  • 4 Verdeel de mangosalsa over glaasjes of kommetjes en leg er een spiesje bij. Werk eventueel af met een blaadje koriander.

Zeeduivelspiesjes met mangosalsa is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase burger met mangosalsa en komkommer
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla's met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenmousse met mangosalsa
Nagerecht
Bekijk recept
Kip met avocado-mangosalsa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeeduivelspiesjes met tomatensalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeduivelspiesjes Met Kruidenmarinade En Witlof
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-Zeeduivelspiesjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept