Pastasalade zoetzuur

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de risoni beetgaar in gezouten water, giet af en spoel meteen met koud water. Laat uitlekken.
  • 2 Spoel de appel (schil hem niet) en verwijder het klokhuis. Snij de appel in stukjes en besprenkel ze meteen met citroensap. Spoel de rucola en snij ‘m grof. Spoel de radijsjes en snij ze in kwartjes. Snij de augurken in stukjes.
  • 3 Klop een dressing van de olijfolie, de notenolie, de mosterd en de witte wijnazijn. Kruid met peper en zout.
  • 4 Hak de peterselie en de munt. Meng ze met de risoni, appel, radijsjes, augurkjes, rucola en rozijnen.
  • 5 Meng, net voor het serveren, de dressing door de salade.

Pastasalade zoetzuur is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept