Zoek
Feta met tomaat
4
15 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g feta
150 g zongedroogde tomaten (in olie)
150 g zwarte olijven (ontpit)
2 lente-uien
1 teentje knoflook
2 el citroensap
4 el olijfolie
Bereiding
1
Snipper de knoflook. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes, de lente-ui en olijven in ringetjes. Verkruimel de feta.
2
Meng alles en doe er wat tomatenolie bij. Kruid met peper en zout. Breng op smaak met citroensap.
3
Serveer met aardappelen in de schil.
Feta met tomaat is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept