1 Kook de lasagnevellen beetgaar en leg ze meteen in koud water (om kleven of scheuren te voorkomen).
2 Laat de spinazie slinken in een klontje boter. Laat uitlekken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
3 Spoel de visfilets en dep ze droog met keukenpapier. Leg ze elk op een lasagnevel - de vis mag er gerust wat uitsteken - en rol op.
4 Beboter een ovenschaal (of eenpersoonsschaaltjes) en leg er de spinazie in. Leg er de cannelloni op.
5 Klop de dooiers met de witte wijn au bain-marie tot een schuimige massa. Giet er al kloppend de gesmolten boter bij en haal van het vuur af. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Schep er de opgeklopte room door.
6 Giet de saus over de cannelloni en bestrooi met parmezaan. Zet 15 minuten in een op 225° C voorverwarmde oven.