Radijsjessalade met peer en geitenkaasbolletjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rol bolletjes van de geitenkaas, ter grootte van een knikker. Rol ze door de honing en vervolgens door de bieslook. Laat opstijven in de koelkast.
  • 2 Rooster de cashewnoten in een droge pan met antiaanbaklaag. Bestrooi ze met grof zeezout.
  • 3 Maak de dressing. Verwarm de perenstroop in een pannetje, voeg de sherryazijn toe en laat de alcohol verdampen op een zacht vuurtje (3 minuten). Laat afkoelen en voeg de mosterd en de notenolie toe.
  • 4 Snij de radijzen in partjes en de peer in fijne reepjes.
  • 5 Spoel de kropsla, zwier droog en trek in stukken. Meng met de radijsjes, peer, cashewnoten en geitenkaasballetjes. Serveer de salade met de dressing.

Radijsjessalade met peer en geitenkaasbolletjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenbrood met geitenkaasbolletjes lunch
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Ovenbrood met geitenkaasbolletjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Italiaans kaasplankje
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met geitenkaasbolletjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Konijn In De Oven
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept