Spaghetti met tomatenroomsaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en hak de knoflook en de ui. Stoof ze glazig in hete olijfolie.
  • 2 Voeg de tomatenblokjes en rode wijn toe. Breng aan de kook en laat 15 minuten pruttelen op zacht vuur. Roer geregeld om.
  • 3 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  • 4 Roer de kruiden en de room door de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout (en eventueel ook een snuifje suiker).
  • 5 Meng met de pasta en werk af met enkele blaadjes basilicum. Serveer meteen.

Spaghetti met tomatenroomsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in tomatenroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti in tomatenroomsaus en wodka
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet In Tomaten-roomsaus Met Pandanrijst
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geflambeerde scampi's met pikante tomatenroomsaus
0 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept