Cannelloni

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit de knoflook in olijfolie, samen met de tomatenblokjes. Blus met de wijn en laat 5 minuutjes inkoken. Breng op smaak met suiker, peper en zout.
  • 3 Meng het gehakt met de ui, tijm, mosterd en het ei. Vul er de cannelloni mee. Leg ze in een ingevette ovenschaal. Schep er de tomatensaus op en bestrooi met parmezaan. Zet 40 min. in de oven. Werk af met basilicum.

Cannelloni is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept