Conchiglione met tonijn en tomatensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Kook de conchiglione beetgaar. Giet af, spoel ze met koud water en laat uitlekken.
  • 3 Pel de sjalotjes en stoof ze glazig in 1 el olijfolie. Voeg de helft van de tomatencoulis, de tijm en de verkruimelde tonijn toe. Kruid met peper en zout en laat 5 minuten pruttelen op zacht vuur.
  • 4 Vul de pastaschelpen met de tonijnvulling.
  • 5 Giet de rest van de coulis in een ovenschaal en zet er de gevulde pastaschelpen in. Leg op elke schelp een plakje mozzarella, bestrooi met parmezaan en bak 15 tot 20 minuten in de oven.

Conchiglione met tonijn en tomatensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastaschelpen met amandelcrumble
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept