Pappardelle met rode ui

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de asperges. Snij de zachte punten van de stengels en snij de stengels in stukken van ongeveer 5 cm. Doe ze in een stoompan. Stoom 15 minuten. Laat ze wat opdrogen. Bak ze vervolgens kort op in 1 el olijfolie. Kruid ze met een vleugje foelie, peper en zout.
  • 2 Pel de uien, hak ze fijn. Bak ze kort op een vrij hoog vuur, in 1 el olijfolie. Schenk er de bouillon bij. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zacht stoven.
  • 3 Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
  • 4 Giet ze af en vermeng ze meteen met de uien en de groene asperges. Werk af met gehakte peterselie.
  • 5 Serveer voor de liefhebbers met gemalen pecorino in een kommetje apart.

Pappardelle met rode ui is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pappardelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pappardelle met oesterzwam
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met stracotto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met biefstuk en basilicumolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept