Roodbaars in papillot

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C.
  • 2 Spoel de visfilets en dep ze goed droog.
  • 3 Schraap de worteltjes, spoel de prei. Trek de groenten met een dunschiller in fijne slierten.
  • 4 Leg op vier grote vellen aluminiumfolie een bedje van wortelsliertjes. Besprenkel met het sinaasappelsap. Leg er de gekruide visfilets op en daarop de preislierten. Besprenkel met de witte wijn.
  • 5 Vouw de papillotten goed dicht, zodat de vloeistof er niet uit kan. Zet ze 10 minuten in het midden van de oven.

Roodbaars in papillot is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept