2 Pel en snipper de ui en knoflook. Stoof ze kort aan in olijfolie. Schenk er de bouillon bij. Voeg linzen, laurier en tijm toe. Laat 20 minuten zacht koken.
3 Laat de linzen uitlekken, vang de bouillon op. Neem de tijm en laurier weg. Vermeng de linzen met de grof gehakte pistachenoten. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
4 Sla de kalkoenlapjes extra plat met een houten hamertje of plankje. Kruid ze met peper en zout. Schep op elk vleeslapje een flinke eetlepel linzen. Rol zo stevig mogelijk op en leg de rolletjes in een ovenschaal.
5 Vermeng de rest van de linzen met 1 el olijfolie en de rest van de bouillon. Schep bij de rolletjes. Besprenkel ook de rolletjes lichtjes met olijfolie.
6 Zet 15 minuten in het midden van de oven.
Kalkoenrolletjes met linzen is een recept van Libelle Lekker