1 Verwarm de oven voor op 150° C. Roer het eiwit los met 2 el olijfolie, het paneermeel, de oregano, peper en zout.
2 Bak het vlees rondom aan in 1 el olijfolie. Leg het in een braadslee. Bestrijk met het paneermeelmengsel. Zet 45 minuten in het midden van de oven.
3 Pel en snipper de knoflook. Verwijder de zaadjes uit de paprika’s. Snij ze in reepjes.
4 Roerbak paprika, sjalot en knoflook een minuut in wat olijfolie. Blus met de bouillon. Doe er het kruidentuiltje bij, kruid bij met peper en zout. Dek af en laat 10 minuten stoven.
5 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en vermeng meteen met de groenten.
6 Verdeel over verwarmde borden. Leg er een paar plakjes vlees bij en dien op.
Kalfsgebraad met paprika's is een recept van Libelle Lekker