Gegrilde kabeljauw met komkommer-avocadosalade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel de vis met 1 el citroensap en laat 10 minuten marineren.
  • 2 Hak de pinda’s grof en rooster ze in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen.
  • 3 Roer een dressing van de azijn, het resterende citroensap, de mosterd, een snuifje zout en 3 el olijfolie.
  • 4 Schaaf de komkommer met een dunschiller tot linten. Snij de avocado’s in stukjes. Meng beide met de dressing.
  • 5 Dep de vis droog en gril ‘m gaar (ongeveer 3 minuten aan elke kant, of volgens de dikte). Kruid met peper en een snuifje zout.
  • 6 Verdeel de vis en de salade over de borden. Bestrooi met de pinda’s en leg er een half limoentje bij.

Gegrilde kabeljauw met komkommer-avocadosalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gordita's met gegrilde kip en avocadosalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept