Zoek
Sardinespiesjes met kruidenvulling
4
20 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 sardienen (filets)
1 sneetje wit brood (zonder korst)
3 tenen knoflook
4 el olijfolie
1 bosje bladpeterselie
1 bosje kervel
1 el kerriepoeder
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 210° C.
2
Pel en snipper de knoflook. Spoel de kruiden en hak ze fijn.
3
Maak het broodkruim fijn. Meng het met de knoflook, de peterselie, de kervel, de kerrie en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
4
leg de sardinefilets open met de velkant naar onderen. Bestrijk ze met de vulling en rol op. Prik ze per drie op spiesjes.
5
leg de spiesjes in een ovenschaal, overgiet ze met de rest van de olie en zet 6 à 8 minuten in de oven (draai ze halverwege de gaartijd om).
Sardinespiesjes met kruidenvulling is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Forel met kruidenvulling
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes met kruidenvulling
30 min
Bekijk recept
Kalfsgebraad met kruidenvulling
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene Ravioli Met Slakken-kruidenvulling
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sardinespiesjes met rauwe ham
10 min
Snack
Bekijk recept