Sardinespiesjes met kruidenvulling

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210° C.
  • 2 Pel en snipper de knoflook. Spoel de kruiden en hak ze fijn.
  • 3 Maak het broodkruim fijn. Meng het met de knoflook, de peterselie, de kervel, de kerrie en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 4 leg de sardinefilets open met de velkant naar onderen. Bestrijk ze met de vulling en rol op. Prik ze per drie op spiesjes.
  • 5 leg de spiesjes in een ovenschaal, overgiet ze met de rest van de olie en zet 6 à 8 minuten in de oven (draai ze halverwege de gaartijd om).

Sardinespiesjes met kruidenvulling is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes met kruidenvulling
30 min
Bekijk recept
Kalfsgebraad met kruidenvulling
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene Ravioli Met Slakken-kruidenvulling
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sardinespiesjes met rauwe ham
10 min Snack
Bekijk recept