Zoek
Zeebaars met tomaten en olijven
4
40 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g zeebaarsfilet
800 g vastkokende aardappelen
4 tomaten (gehalveerd)
100 g zwarte olijven (zonder pit)
1 el verse basilicum (gehakt)
200 ml droge, witte wijn
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180° C. Schil de aardappelen, snij ze in fijne partjes en vermeng ze met flink wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
2
Doe de aardappelen in een ovenschaal en overgiet met de wijn. Zet 15 minuten in de oven (schep af en toe om).
3
Kruid de vis met peper en zout. Verdeel de tomaten, de vis en de olijven over de aardappelen. Zet nog 15 minuten in de oven.
4
Bestrooi met het basilicum en serveer meteen.
Zeebaars met tomaten en olijven is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Hummus garni
5 min
Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept