Hondshaai in de wok

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ui en de paprika in blokjes. Snij de lente-ui met het meeste groen in schuine reepjes. Snij de champignons in kwartjes. Verwijder de buitenste bladeren van het citroengras.
  • 2 Verhit een wok met 4 el arachideolie. Voeg er de ui en de paprika aan toe, en stoof even aan. Voeg er de peultjes, lente-ui en champignons aan toe en roerbak verder.
  • 3 Blus met de witte wijn en de visfond. Doe er de kokosmelk, groene curry en het citroengras bij. Roer, doe de visblokjes erbij, laat op een zacht vuurtje 5 minuten verder garen en roer af en toe nog eens door.
  • 4 Verwijder het citroengras. Breng op smaak met peper, zout en de sesamolie. Strooi er de koriander over en serveer met mie.

Hondshaai in de wok is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje van hondshaai
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hondshaai in rode wijn
Bekijk recept
Hondshaai In Een Zuiders Stoofpotje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hondshaai in zuiders stoofpotje
0 min
Bekijk recept