IJsdessert met witte chocolade en geroosterde amandelen

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de chocolade in stukjes en doe ze met de melk in een pannetje. Laat smelten op een zacht vuurtje.
  • 2 Rooster de amandelen in een pan met antiaanbaklaag en doe ze bij de gesmolten chocolade. Roer er ook de advocaat door en laat afkoelen.
  • 3 Klop de eiwitten stijf. Klop de slagroom op. Spatel de room door het chocolademengsel. Spatel er vervolgens de eiwitten door. Verdeel het mengsel over kleine potjes en laat enkele uren bevriezen.
  • 4 Ontvorm de ijsjes op de borden. Garneer ze met wat gesmolten chocolade, een likje advocaat en verse frambozen.

IJsdessert met witte chocolade en geroosterde amandelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Ijsdessert Van Groene Thee
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Ijsdessert
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
IJsdessert Met O.a. Licht Gebakken Meloen
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans Ijsdessert Met Abrikozen
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept