Tongschar met Belgisch witloof

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de bieslook.
  • 2 Snipper het witloof en bak het aan in boter.
  • 3 Pocheer de filets pocheren met de sjalotjes, wijn, visfumet, peper, zout en citroensap. Hou warm.
  • 4 Laat het pocheervocht tot de helft inkoken. voeg room bij en laat een beetje indikken. Voeg daarna het witloof bij.
  • 5 Schik de filets op een warme schotel, overgiet met de saus en bestrooi met gesnipperd bieslook.

Tongschar met Belgisch witloof is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visballetjes met kerriepeentjes
30 min-
Bekijk recept
Cordon bleu van tongschar
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar "Diabolo"
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar Uit Kreta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept