Zoek
Tongschar met Belgisch witloof
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
600 g tongscharfilet
2 sjalotten
2 dl droge, witte wijn
2 dl visfond
3 dl room
2 el citroensap
1 el verse bieslook (fijngehakt)
15 g bakboter
peper
zout
4 stronkjes witloof (gesnipperd)
Bereiding
1
Snipper de bieslook.
2
Snipper het witloof en bak het aan in boter.
3
Pocheer de filets pocheren met de sjalotjes, wijn, visfumet, peper, zout en citroensap. Hou warm.
4
Laat het pocheervocht tot de helft inkoken. voeg room bij en laat een beetje indikken. Voeg daarna het witloof bij.
5
Schik de filets op een warme schotel, overgiet met de saus en bestrooi met gesnipperd bieslook.
Tongschar met Belgisch witloof is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visballetjes met kerriepeentjes
30 min-
Bekijk recept
Cordon bleu van tongschar
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongschar "Diabolo"
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar Uit Kreta
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept